TERROR

BEGINS IN

DAYS   HRS   MIN    SECTRAILER 2024 - Vågar du besöka oss?KUMLA HOCKEY J18 PÅ BESÖK - Kaxiga i början, men...HOUSE OF TERROR - DOKUMENTÄREN - En film av Erik Widlund.VISIT KUMLA PÅ BESÖK - Reklamfilm från Kumunen.NYHETER

Den ultimata spökvandringen är tillbaka och ger er en oförglömlig upplevelse av skräck och spänning! Efter två lyckade evenemang år 2019 och 2021, har vi återigen väckt liv i vårt populära spökhus. Vi är mer redo än någonsin att skrämma er ordentligt bortom era värsta mardrömmar.

19-02-26: MURDER MYSTERY - Lösningen

Vi vill först och främst tacka alla besökare dessa två helger som vi har haft öppet! Det har från vår sida varit väldigt kul att höra era spontana reaktioner efteråt.

Lyckades ni lösa mysteriet? Inte? Här kommer lösningen tillsammans med alla ledtrådar uppe i huset.

✅ Rum 3: 15
- Klockan står på 3 (15)
- ”Summan av Petrus symbol”, det vill säga Petruskorset (ett upp-och-nedvänd kors). Det sitter 15 Petruskors på väggarna. På två ställen finns ”väggarna” skrivet.
- På tre ställen står XV, alltså 15 i romerska siffror.
- ”Anno Domini 69”, året då Petrus ska ha korsfästs. Summan av 6 och 9 är 15.
- Markören på ouijabrädet är på bokstaven O, den 15:e i alfabetet.

✅ Rum 4: 13
- I resväskan ligger en lapp med texten ”barnen”.
- På skrivbordet ligger en lapp med texten ”Georgie”.
- Listan på skrivbordet visar namnen på flera av barnen som sitter på väggen. Siffran till höger om namnen är barnens ålder. Georgies ålder är den enda som saknas i listan. Den finns på väggen: 13

✅ Rum 5: 8
Han tog sex fingrar på kvinnan och två på mannen, alltså åtta totalt.

✅ Rum 7: 3
- ”Själar vid haven”. Det finns två tavlor med hav i rummet. I den ena står en person, i den andra står två.
- Det finns en triangel bredvid ena tavlan

✅ Rum 8: 8
- På två ställen står det ”Bakom sängen”. På den bortre sänggaveln står en talföljd: 1, 1, 2, 3, 5, ?, 13, 21. Detta är Fibonaccis talföljd. Varje tal är summan av de två föregående, och summan av 3 och 5 är 8.
- På väggen står att hon skickade dem till evigheten. En symbol för evighet är en liggande 8
- Statisten i rummet frågar efter Ottilia

✅ Rum 9: 3
- Klockan är 3
- Dörr 3 är den rätta
- Det står 3 på kaninens hammare

✅ Rum 10: 0
- The Ring spelas på tv:n
- På bandet framför tv:n står ”The Ring” och en cirkel.

Karaktären som låg bakom House Of Terror var Frank The Bunny som huserade i rum 9, köket.
Koden på hänglåset var: 7-2-8

Åter igen, ett stort tack till er all som kom. Håll utkik här på sociala medier och på hemsidan, vi kommer nämligen lägga ut lite bilder, filmklipp och lite ”behind the scenes”.
Vi ses snart igen!

19-02-21: Murder Mystery är nu fullbokat, och det återstår några tider kvar av Ghost Walk på lördag.

19-02-21: Snart finns 48 olika produkter att köpa i vår shop! Ett smakprov längre ned på sidan.

19-02-20: Vi har ändrat max gruppstorlek till 5.

19-02-20: Fredagens Murder Mystery är nu fullbokat.

19-01-24: Öppningsdatumet är uppskjutet till den 16:e februari 2024 och vi kommer att hålla öppet två helger i rad. Premiären äger rum fredagen den 16/2 kl 18:00.

Det hela började som en enkel spökvandring 2019, men 2021 utmanade vi besökarna att gå steget längre. De var tvungna att samla ledtrådar för att knäcka ett hemligt lösenord och fly från husets kusliga interiör. Denna gång, år 2024, återvänder vi med en ännu större, läskigare och mer gåtfull upplevelse.

Vågar du och ditt sällskap testa era gränser? Kom och upplev skräcken när ni försöker ta er igenom genom House of Terror, lösa gåtorna och undvika skrämmande hinder. Kan ni överleva och hitta vägen ut med livet i behåll?
"House of Terror" är inte för svaga hjärtan...

Är du redo för "House of Terror"?

Plats: Magasinsgatan 19, Kumla
Premiär: 16/1 2024
Tider och datum: Fre-Sön 16-18/2, samt Fre-Sön 23-25/2 18:00-23:00
Max gruppstorlek: 5st
Åldersgräns*: 12+
Inträde: Murder Mystery 100:-/pers | Ghost Walk 50:-/pers

*Vi har en rekomenderad lägsta ålder på 12år.

Pyramid Head skrämmer besökare 2021.

OM OSS

Välkommen till "House of Terror" - en skräckfylld upplevelse som tar er bortom det vanliga. Precis som de spökhus du hittar i nöjesparker, släpper vi en begränsad grupp besökare in i huset åt gången för att ge er den mest intensiva och skrämmande upplevelsen möjlig. När ni väl är uppe i huset, kommer ni att stå inför en mörk värld fylld av skräck, där ni inte bara måste överleva, utan också lösa gåtor och leta efter dolda hemligheter.

Historien om "House of Terror" startade för några år sedan, när vår grundare, Leo, inspirerades av sina årliga Halloween-spökvandringar hemma med familj och vänner. År 2019 tog han mod till sig och sökte stöd för att skapa en unik skräckupplevelse för ungdomar i Kumla. Med ett entusiastiskt "ja" och en tillgänglig lokal började Leo och hans dedikerade familj och vänner arbeta på att bygga upp "House of Terror" från grunden.

Vi är stolta över att tillverka våra egna rekvisita, använda både återvunnet och förbrukningsmaterial för att skapa en autentisk och skrämmande atmosfär. Vår inspiration hämtas från skräckfilmer, tv-spel och populära serier, vilket innebär att du kan stöta på bekanta karaktärer och scener när du vågar dig in i vårt skräckhus.

För att följa med på våra senaste uppdateringar och bakom kulisserna, följ oss gärna på Instagram och Facebook. Tillsammans med vårt dedikerade team är vi redo att skapa en skräckupplevelse du sent kommer att glömma. Kom och utforska "House of Terror" - är du redo för den ultimata skräcken?

Hitta Hit

Vi kommer i år (2023) hålla till på Magasinsgatan 19 i Kumla.
Öppna platsen i Google Maps .

ImageBOKA

I bokningen så står det "Antal Platser: 1" och även "Antal Deltagare: 1", det avser att det är en grupp som bokar och priset är per person. Längre ner på bokningssidan fyller ni i hur många ni är.
Efter bokningen får du ett kvitto som visas upp vid ankomst.

Om ni är ett sällskap där någon eller några är i behöv av särskilld anpassning så tar vi naturligtvis hänsyn till detta. Vi behöver då veta vilken form av anpassning vi behöver göra. Detta kan ni skriva i er bokning. För ytterligare frågor kan ni kontakta oss via sociala medier eller via e-post.
I spökhuset finns ett antal trappor och det är mycket svårt att ta sig igenom huset med rullstol.
GHOST WALK

Ghost Walk är den traditionella spökvandringen där ni ska gå igenom spökhuset från start till mål.
Max antal personer per grupp är 4, till en kostnad av 50kr/pers.
Besöket tar cirka 10-15 minuter.
MURDER MYSTERY

I Murder Mystery ska ni försöka ta er igenom House of Terror genom att lösa ett mysterie. Ni ska under 25 minuter samla ledtrådar i form av tal. I sju av tretton rum finns det tal, som sedan leder er fram till lösningen. Misslyckas ni, är ni fast i House Of Terror. För alltid.
Max antal per grupp är 5 personer till en kostnad av 100kr/pers. Besöket tar cirka 30 minuter. Se till att vara på plats i tid inför besöket.
Max antal per grupp är 5 personer till en kostnad av 100kr/pers.
Besöket tar cirka 30 minuter.

(Klicka för att komma till bokningssidan, www.boka.se)


SHOP


House Of Terror SHOPPEN
Vi har tagit fram ett sortiment av klädesplagg och accessoarer. Bland annat träningströjor, jackor, hoodies, shorts, gymväskor, kepsar m.m.
Dessa kan du köpa via vår shop på spreadshirt.se.
Se alla produkter:

houseofterror.myspreadshop.se

House Of Terror Hoodie Deluxe
Luvjacka Premium, askgrå.
Tryck på framsida, baksida och luva.
Öppning i innerfickan och en liten ögla på luvan för att fästa hörlurssladden.
Robust sweatshirttyg: 280 g/m²
Material: 60 % bomull, 40 % polyester

Image
Copyright © 2018-2024 House of Terror